Teckels
Langhaar kaninchen
van de Karestherburg
STARTPAGINA.
OVER ONS.
TEVEN.
REUEN.
PUPPY'S.
FOTO ALBUM.
CONTACT.
GASTENBOEK.
Made by Shane Winsser 2011

Wij zijn Karin en Henk van Beek en hebben al een geruime tijd teckels. Wij zijn een kleine geselecteerde kennel van de Kaninchen Langhaar.

Deze hebben wij in de kleuren Rood, Rood Tijger, Black and Tan en Zwart Tijger.

De liefde voor de teckel kwam bij mij op mijn (Karin) 10de verjaardag, dat was de dag dat Sita, een Korthaar teckel

bij ons kwam wonen. Sita was een zelfverzekerd en lief ondeugend trouw kameraadje, en is 15 jaar geworden.

Toen ik eenmaal op mezelf ging wonen kon dat uiteraard niet zonder teckel en kwam Lady v.d. Lijsterbes ons gezinnetje versterken. Zij was een Kaninchen Langhaar, en was ook een lieve schat, overal waar ik ging, ging Lady

mee, en zij mocht 14 jaar worden, mooie jaren hebben wij samen gehad.

 

Jaren later wilde ik ook wel eens met de inmiddels bij ons wonende Lotje en Gina van de Ronnymoon wat verder  gaan kijken op tentoonstelling, ging eerst naar ringtraining om met ze te oefenen, en na het behalen van goede uitslagen, begon het te kriebelen om ook eens een nestje te nemen, en de kennelnaam werd aangevraagd:

                                                          v.d. Karestherburg

 

Nu jaren later, hebben wij een kleine kennel, met wat voor ons voorop staat teckels met een zeer lief karakter, die zij dan ook verder vererven, net als schoonheid.

 

De teckels waar wij mee fokken zijn allen PRA-Cat. getest, en hier dan ook vrij van bevonden, want ook gezondheid staat voorop.

 

Onze hondjes leven in huis en tuin, samen met ons gezin, de pups groeien op in de huiskamer, en ontvangen dan ook de socialisatie van de geluiden van o.a. stofzuiger, tv, visite en kinderen.

 

Wij zijn lid van de N.T.C.

 

En mocht uw interesse gewekt zijn, en informatie willen over een voor u toekomstige pup, kunt u altijd vrijblijvend, telefonisch contact met mij opnemen.

 

Over ons